Karhunpennut

Tavoitteena oli kuvata talvella 2019 syntyneitä karhunpentuja Suomussalmen Martinselkosessa 26 – 27.6.2019 illan ja yön aikana. Sää kuvausalueella oli kohtalainen. Hiukan pilveä, aurinkoa, mutta ei sadetta. Olin metsäpaikan Pro-kojussa missä kuvausmatka oli lyhyt ja käytin 70 – 200mm ja 24 – 70 mm objektiivejä. Paikalle tulikin lyhyen odotusajan jälkeen muutamia errauspentuja yksin / emonsa mukana ja yksin liikuvia aikuisia karhuja. Sain kuvattua tavoitteeksi asettamani kohteen. Emon ja 3 talvella syntynyttä pentua eri tilanteissa. Kiipeilivät puihin, ja leikkivät kaatuneella puunrungolla väliin. Kaiken kaikkiaan hyvä kuvausmatka ja ajankohta.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s