Koivikon karhut

Uroskarhuja kuvaamassa 8.8.2019

Tavanomaisesta poikkeava karhunkuvausmaasto oli hakusessa kun tulin tähän paikkaan, ennen kuin syksyn ruska muuttaa maaston ja puiden värit. Paikka olikin karhuille varmaankin jonkin sortin keidas missä viihtyvät hyvin helteisinä päivinä. Kuvissa näkyy poikkeava puusto ja aluskasvillisuus kuin siellä missä aikaisemmin olen karhuja kuvannut.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s