Petojen suo

24.8.2019Wildlife Safaris Finland, Vongansuo.

Lauantai-iltana olin pitkästä aikaa petojen suolla missä viimeksi olin yrittänyt kuvata maaliskuussa. Silloin kuvauksen keskeytti runsas lumimyrsky ja poispääsyn kannalta oli poistuttava aikaisemmin mitä olin suunnitellut. Nyt oli mukavan oloinen elokuinen ilta. Tavoitteena oli sama mitä yritin tuolloin maaliskuun lumimyrskyssä.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s