Taivaspaikka

26.8.2019 Karhujen Taivaspaikka, Boreal Wildlife Centre

Aikaisemmin olen kuvannut maakotkaa täällä muutama vuosi sitten kevät talvella ja nyt karhukuvia yrittämässä. Paikalla kävi karhuja ja kuvasin ilta-auringon valossa auringonlaskuun saakka. Kuvauspaikka on sijoitettu rinteeseen mistä kuvia voi ottaa kolmeen eri maisemaan.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s