Syksyn alkua

Wildlife Safaris Finland Kuhmo.

Syyskuun toinen viikko oli menossa kun kuvasin nämä kuvat. Alkaa olla jo hiukan syksyn oloa luonnossa, vaikkakin lämpimiä päiviä ja iltoja vielä on ollut. Kuvaamista ajatellen päivä on lyhentynyt merkittävästi ja illat alkaa olla jo kohta menetettyä kuvausaikaa. Muutamia kuvia kuitenkin osasta kuvia mitä tältä reissulta kameran kennolle tallentui.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s