Suomen luontokuvan valinta 2019 Helsinki Finlandia talo

Tapahtumassa mukana katsomassa kilpailun parhaita luontokuvia 19.10.2018. Omista kilpailuun lähettämistäni kuvista 2 susikuvaa pääsi semifinaaliin saakka ja yksi niistä esitettiin semifinaalikuvien esittelyssä, Harmaasusi, Finlandia talon Finlandiasalissa minne oli valittu kuvia eri sarjoista. Kuvia kaikkiaan oli osallistunut kilpailuun 14110 kuvaa ja semifinaalin kuvia jäi 1275.

Harmaasusi

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s