Maakotka / Harmaapäätikka

5.3.2020 Kuvausmatka Utaselle missä kuvasin maakotkaa ja harmaapäätikkaa, mikä olikin uusi tuttavuus kuvauskohteena muutamia vilauksia tokin olin lajista aiemmin nähnyt.Värikäs ja kaunis lintu. Kotkia paikalla oli vain yksi muuttamassa olevia kotkia ei tällä kertaa näkynyt paikalla ja koiraslintu esiintyi vain lyhyen aikaa syödessään metsäjänistä. Maakotkan paikalle tulo ja pois lähtö oli nopea ja tavanomaista istuskelua ennen ja jälkeen ruokailun ei tapahtunut kuvaussuunnan puissa. Muutamia kuvia linnuista otin.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s