Kuvausmatka Savon ja Kainuun rajamaille

19 – 20.3.2020 Kuvausmatka iltapäivästä seuraavan päivän iltaan yöpyminen maastossa, tavoitteeena saada kuvata ahmaa ja kanahaukkaa. Ahman kuvaus aina haastavaa, liikkuu useasti pimeän aikaan, joskus toki päivälläkin. Liikkeellä ollessa liikkuu pitkiä matkoja ja ei koskaan juuri patsastele. Kanahaukka on päiväpetolintu ja aika lailla paikkalintu. Kanahaukkaa on tullut kuvattu vain muutaman kerran aikaisemmin mutta tänään 8 tuntia. Tarkka oli naaras kanahaukka käyttämään tarjolla olleen luonnon antimen hyväksi, jäljelle jäi varsin vähän. Luonnossa kaikki käytetään tarkkaan.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s