Kevät II Laulujoutsen

23.4.2020 Ylimmäinen, menossa jo 5 viikko kevättä kun siirryin tähän tapaan seuraamaan ja kuvaamaan kevättä.

Alkaa jo metsissä länsi- ja etelärinteillä olla lumet sulaneet, samoin soilla alkaa olla paljon sulaamaata näkyvissä. Jäät edelleen järvessä kestäviä ja voi liikkua kävellen, potkukelkalla tai aamuvarhain myös hiihtäen. Laulujoutsen pari liikkuu ja viihtynyt järvellä ja käy myös säännöllisesti kuvattavana kun tulee ruokailemaan paikkaan missä piilokojuni on. Tänä keväänä onkin tullut kuvattua paljon laulujoutsenia kun olen yrittänyt vältää turhaa liikkumista eri kuvauspaikoissa maan Hallituksen ja THL ohjeistuksen ( Covit-19 ) mukaan ja pysytellyt lähimaastoissa hiihtäen tai kävellen ja yksin. Näköhavaintoja on myös tullut lentävistä metsähanhista ja kurjista. Lokit myös palaneet takaisin järvelle, poistuivat jo kerran pohjoistuulen ja pakkasten tultua uudelleen.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s