Kevät III

27.4.2020 Ylimmäinen

Laulujoutsenparin jääkausi kotijärvellään on ohitse. Järvestä laskevan pienen puronsuun edessä oleva virtaus on sulattanut jään missä vesi on jo vapaana pienellä alueella mihin laulujoutsenet pystyvät laskeutumaan veteen.Kuvasin yhden iltahetken vielä laulujoutsenparia mikä oli vielä itselle mahdollista mennä kuvauspaikkaan hiihtämällä jäätä pitkin ja saada vedessä olevista linnuista kuvia. Tulevat viikot sitten voinkin alkaa odottaa jäiden lähtöä järvestä ja toista isoa lintua järvelle, Kuikkaa.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s