Susien mailla

25.8.2020 Wildlife Safaris Finland

Iltakuvausmatka susien maille oli illan tavoite ja mitään odotuksia ei ollut mitä ilta tuo tullessaan. Kuvauspaikkana iso aava suo ja auringonlaskussa kuvausta sivuvaloon silloin kun aurinko valaisi suon. Mielenkiintoa antaa suon eri värit ja kasvit valon niihin sattuessa, myös liikkeen havaitsemisen helppous suoalueella. Liikettä olikin illan aikana joka alkaa olla jo lyhyt kuvausaikaa ajatellen. Hyvin ehti kuitenkin kuvia ottaa pentususista, eväät syödä ja seurata myös paikan muiden eläinten ja lintujen liikettä.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s