Susien mailla II

7.9.20202 Wildlife Safaris Finland

Syksy etenee ja maastossa värit alkaa vaihtua aikalailla nopeasti missä sudet ja karhut liikkuvat. Öisin aletaan käydä jo 0 rajan tuntumassa, ilta ja aamu-usvaa on maastossa . Kasvit ja lehtipuut muuttavat värinsä pois kevään ja kesän väreistä ja alkaa pikkuhiljaa kolmas vuoden aika, syksy. Poikkesin kuvaamassa susia ja samalla paikkaa liikkuvia karhuja, suoalueella missä olin kuvaamassa myös elokuussa. Sopuisasti eläimet tuolla aluella liikkuivat, isoa karhua alkoi jo haukottaa illan aikana. Olisiko jo mielessä talviunet? Susilla elämä jatkuu entiseen tapaan osa päivästä menee etsiessä ravintoa ja syöden sitä löytyessä. Pentusudet alkavat jo näyttää lopullisen värityksensä, karvoitus alkaa olla kunnossa talven tullessa. Susien ja karhujen liikettä seuratessa ja kuvatessa ilta kului nopeasti ja aurinkogonlaskun jälkeen sai kuunnella komeaa susien ulvontaa millä jo erilläänkin liikuva laumaa kasattiin kokoon yön alkaessa.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s