Susien metsä

15.9.2020 Wildlife Safaris Finland

Syyskuun jo puolivälissä ja ruska alkaa kohta olla parhaimillaan puissa ja maaruska myös. Kuvasin illan nuoria susia kuusimetsän ja suon liittymä kohdassa missä tunnelma erilainen ja näköinen mitä aikaisemmin kuvaamissani susi kuvissa, susien käyttäytyminen myös erilaista. Liikkuivat hyvin varovaisesti tarkkaillen ympäristöään jatkuvasti ja kun paikkan lähellä liikkui karhu, sudet poistuivat kuvausalueelta. Illan sää pilvinen se rajoitti ajan muutamaan tuntiin mitä pystyi käyttämään kuvaukseen.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s