Lumeton susien suo

10.11.2020 Wildlifesafaris, Kuhmo -4C.

Susien kuvauspäivä aurinkoinen, tuuleton ja lumeton ajankohta tähän aikaan vuodesta poikkeaa edelliseen vuoteen verrattuna aika paljon. Suo alue jääkannessa ja ihmisen kävelyn kestävänä, helppoa liikkua myös susilla. Näyttäisi tulevan hyvät talven pohjat mikäli talven tulo etenee tähän malliin. Kuvausaika jo varsin lyhyt ja rajoittuu kahden puolen puolta päivää, pimeä aika on pitkä vuorokaudessa. Olin yrittämässä käyttää tuota aikaa hyväksi kuvauspäivänä mennessäni aamulla suon kuvauspaikalle. Sudet näyttäytyikin suon reunamilla ja kuvauspaikan edessä puolenpäivän jälkeen mistä otin kuvia. Susilla oli jo tuuhea karvoitus ja näyttivät olevan valmiit talven lumituiskuihin ja koviin pakkasiin mitä tuollakin seudulla sydän talvella on.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

One thought

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s