Myrskyssä majavapurolla

16.11.2020 Boreal Wildlife Centre, Viiksimo

Majavaa kuvaamassa tuulisessa, pimeässä säässä pienen majavien valitseman puron varrella. Aikaisemmin kuvannut majavaa keväisenä iltana syömässä erämaa joen jäällä nyt paikka oli pieni puron uoma sula vesi ja maa lumeton. Oli siis tuohon keväiseen ajankohtaan verraten täysin erilaiset olosuhteet ja säkkipimeä ajankohta kuvaamiseen. Olosuhteet oli tuuliset ja ilmassa lensi kaikenmoista moskaa mutta majavat silti olivat uimassa ja rakentelemassa talvea varten ruokavarastoaa ( syömälauttaa ) puron uomaan.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Kuopio. Itse oppinut valokuvaaja Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s