Majavapurolla lumen tultua.

26.11.2020 Viiksimo

Majavia kuvaamassa lumelle ja lumisateessa. Puro edelleen avoimena, pieni virtausta auttaa siihen. Tosin kunnon pakkasjaksoa ei ole ollut ja maa jää sulaksi mihin pysyvä lumi tulee tänäkin vuonna. Majaville se auttaa kotipurossa uiskentelyä ja ruokalautan rakentamista, antaa siihen aikaa. Lumisadeta jatkui koko illan ajan jopa runsaana. Majavat uivat ja söivät väliiin toki veivät puunoksia ja jopa ohuempia rungon osia ruokalauttaansa.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Kuopio. Itse oppinut valokuvaaja Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s