Karhuja suolla

4.7.2021 Wildlife Safaris Finland kuvaamassa suolla tupasvillan kukinnassa viihtyviä ja liikkuvia karhuja jota olivat alkaneet palailla kiimajuoksuiltaan ja asettua aloilleen. Ilma oli helteinen ja aurinkoinen karhut selvästi viihtyivät suolla pienessä tuuleen vireessä mikä hiukan helpotti hyönteisistä ja kaiketi viilensi olotilaa. Tosin osa oli kyllä käynyt jossakin vedessä / ojassa illan mittaan makoilemassa ja saaneet karvansa märäksi. Karhut selvästi nautiskelivat ilta-auringon valosta ja suolla olemisesta. Laskevan ilta-auringon valossa kuvasin karhuja ja aamuyöllä vielä sitten paikalla käynyttä alla kuvia auringonlaskun aikaan olleista karhuista.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s