Vongansuon karhut

Karhut 28.9.2021 Wildlife Safaris Finland

Ilta aikaan kuvasin ja seurasin myös 2 karhua niiden liikkumista kuvauspaikalla, suolla ja se reuna metsässä. Molemmat olivat isoja uros karhuja ja kovin varovaisia ja epäileviä liikkuessaan. Muutama paikalle tulo jo valoisan illan aikana muuttui epäröintiin ja takaisin pakenemiseen metsään mistä karhu oli tullut. Illan hämärtyessä toinen uskaltautui paikalle alkuun pitkään tarkastellen seisaaltaan aluetta. Myöhemmin myös toinen mutta paikalla ollut ajoi sen pois. Tulokas palasin kuitenkin mutta alueella olleet sudet alkoivat sen saamaan epäröiväksi etenemisen suhteen ja vielä toisen varoittava ääntely sai sen poistumaan paikalta juosten ja sai vielä sudet juoksemaan perässään. Poistunut karhu ei enää yrittänyt palata, ennen pimeää jolloin lopetin kuvaamisen ja poistuin paikalta, toinen jäi paikalle kun poistuin autolle pimeässä. Alla muutama kuva karhuista.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s