2022 ensimmäinen kuvausmatka

6.1.2022 Ensimmäinen kuvausmatka lyhyelle päivälle ja kuvausajalle. Tavoitteena oli susi-a, sudet eivät olleet tällä kertaa alueella, ainakaan valoisan aikana eivät näyttäytyneet. Lunta kyllä oli jo paikalla maastossa jokin verran ja sateli lisää, mutta ei vielä aivan talvisia määrää maastossa. Teillä sen verta, että perille pääsyyn jo vaati auraamattomilla teillä neliveto auton ja tarkkaa ajoa, että pysyy ojien välissä tiellä. Meni aamulla pimeän aikaan paikalle ja sain odotella puolisen tuntia, ennen kuin paikalle ilmaantui korppeja. Pilvisenä päivänä kuten nyt oli valoisa alkaa vasta kellon ollessa lähemmäs kymmentä. Päivän mittaan paikalle tuli myös merikotka pari mitä kuvasin eri valoissa ja lumisateessa. Ovat jo vanhempia ja rengastamattomia. Pimeä päivä oli ja pientä lumisadetta lähes kokoajan lämpötila oli -12 C. Iltapäivällä hämärässä kolmen jälkeen poistuin paikalta. Vielä jäi tavoite saavuttamatta saada kuvattua susi-a tammikuussa, helmikuu on toinen kuukausi vuoden kuukausista milloin en ole saanut kuvia susista. Muutama kuva merikotkista.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s