Maakotkaa kuvaamassa talvella

15.1.2022 Utanen

Maakotkaa kuvaamassa talvisessa ympäristössä, Utasen kotkakojulla. Paikalla jo aamu pimeässä, ensimmäinen kotkan vierailu oli hämärässä. Onneksi jäi jostain syystä lyhyeksi ja kotka poistui istuskelemaan kuvauspaikan reunalla oleviin isoihin puihin missä muutama korppi ja varis kävi kotkaa hätyyttelemässä ja se lensikin väliin puista tosiin ja vaihtoi istumapaikkaansa. Väliin oli sitten pitkään poissa näkyvistä ja kuvauspaikalta. Palasi ruokailemaan puolentoista tunnin odottelun jälkeen paikalle ja alkoi varovaisesti syömään sulaa paikalle tuotua metsäjänistä. Ruokailu kesti puolisen tuntia ja sen jälkeen poistui maisemaan ilmeisen kylläisenä ja ei enää näyttäytynyt loppu päivänä auringonlaskuun mennessä. Paikalla oli myös mahdollista kuvata pikkulintuja ja itselle harvinaisempaa Harmaapäätikka, mistä otin myös muutaman kuva iltapäivän hämärässä.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s