Talvella Padvassa

22022022 Padva

Helmikuussa vieraana viettämässä muutamia päiviä merellisessä ympäristössä. Sää olosuhteet vaihtelivat lähes päivittäin aurinkoisen, pilvisen ja lumisateen välillä. Myös yksi vuorokausi meni lumimyrskyssä joka satoi tänne lunta n. 20 cm. Tullessa maisemat ja metsät olivat lähes paljaat lumesta ja merenlahdet jäässä, sulaa vettä kauempana. Myrskyn jälkeen paikka missä kävimme muutamia kertoja lumisella rannalla missä pidettiin lapsille hiihtokoulua ja makkaranpaistoa oli tuolloin jäässä mutta myrsky vei jäät tuolta rannalta. Eläimistöä näimme valkohäntäpeuroja, hirviä, merikotkia, kyhmyjoutsenia ja vesilintuja lähietäisyydeltä paikoissa missä liikuimme. Meri ja sen ranta on myös omanlainen kokemus talvisena ympäristönä sisämaassa asuville. Poikkesimme myös lähistöllä toimineella Billnäsin ruukki alueella. Aikansa teollisuuden tuotteiden valmistuksen toimineella rakennuksilla, maisemaa ja rakennuksia katsellen. Muutamia kuvia alla tuolta ajalta meidän touhuista ja eläimistä mitkä onnistuin kuvaamaan.  

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s