Lintuja kuvaamassa

14.3.2022 Kuvaamassa Utasella aurinkoisena päivänä maakotkaa ja paikalla olevia tikkoja. Tikkoja olikin paikalla pitkin päivää ja yksi maakotka oli aamupäivän aikana. Tikoista suurin Palokärki ja värikäs Harmaapää mitkä ova arkoja lintuja. Käpytikat nakutteli myös pölkkyä ahkerasti mikä oli kuvauspaikan edessä missä myös Palokärki ja Harmaapäätikka poikkesivat muutamia kertoja päivän mittaan. Palokärjen huutelua ei pääse joka paikassa enää kuulemaan mutta tällä se ilmoitteli tulostaa paikalle ja jo ennen kuin tuli kuvauspaikalle olevalle pölkylle koputtelemaan puunrunkoa pitkällä terävällä nokallaan. Myös muita lintuja oli kuvauspaikalla tiaisia ja närhiä. Sai myös katsella ja kuunnella muutaman korpin varisten takaa ajoa kun kotka ilmestyi paikan kuvauspaikan vastapäiseen metsään istumaan, ennen kotkan tuloa ja laskeutumista kuvauspaikalle. Noiden lintujen toiminta herättelee kuvaajan jos vaikka on ottamassa torkkuja varhaisen aamu herätyksen jälkeen kun yöunet ovat jääneet lyhyeksi. alla muutamia kuvia päivän linnuista.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s