Tummia karhuja ja ahma

24.9.2022 Viiksimo

Syyskuun lopulla kuvaamassa metsä paikalla karhuja ja yksi ahmakin liikkui alueella. Ruska oli jo maassa ja puissa viikonloppuna tällä paikkaa. Paikalla oli vielä hyvin karhuja liikkeellä ja kaksi mitä enimmäkseen kuvasin olikin väritykseltään tummia ja samoin myös ahma. Viimeksi oli kuvannut karhuja täällä keskikesällä heinäkuussa. Nyt karhut oli jo hyvän kokoisia talvea varten ja kaksi tummaa mitä kuvasin oli hyvin hyvässä karvassa. Olivat varmaankin parhaassa iässä olevia uroksia. Kauan ei tarvinnut karhuja odotella ja se oli hyvä nyt jo tähän aikaan syksystä. Pimeä alkaa tulla jo klo 19.00 aikoihin pilvisenä ilta, mitä nyt sää oli. Muutamia ärinöitä oli kahdella karhulla mutta ei mitää muuta kun ääntä käytettiin ja vähän toinen näytti hampaitaan seisoen vastakkain. Loppui lyhyeen ja jatkoivat touhujaan, syömistä. Aika verkkaisia olivat jo liikkeissään ja jopa makailivat kuvaus alueella. Illan aikaan myös ahma kävin näytillä lyhyen aikaa ja oli liikkeellä lähes kokoajan. Muutama kuva alla illan karhuista ja ahmasta.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s