Lokakuun karhuja

Volongansuo 2.10. 2022

Illan ajan kuvaamassa susia ja samalla alueella liikkui myös kaksi karhua. Molemmat uros karhuja ja olivat jo kooltaan isoja talviunille menoa varten. Kesähän olikin kasvattanut hyvän marjasadon ja karhuilla aikaa syödä. Molemmat karhut minulle täällä olivat uusia ja en ollut kuvannut niitä täällä. Olisiko tämä seutu niiden talvipesän paikkaa lähellä. Karhut liikkuivat verkkaisesti ja eivät viipyneet kauan aikaa suoalueella. Ylittivät sen muutamia kertoja katsoivat taakseen kun susi-t alkoivat olla liian lähellä karhua. Toinen kulkikin aika kaukaa alueen ylitse mutta toinen tuli aivan lähietäisyydelle, ennen poistumistaan. Muutamat kuvat alla karhuista.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s