Vuosi 2022 kuvausmatkat

Kuvausmatkoja tuli tehtyä 26 koko vuoden aikana. Osa niistä oli lintukuvausta ( 10 ) osa karhu /ahma/ susi kuvausta ( yht. 13 ) ja myös maisemakuvausta mitä tuli tehtyä. Kuvia tuli otettu koko vuoden aikana paljon useita kymmeniä tuhansia. Vuoden aikana oli myös yksi näyttely Kuopiossa, Kuopion Luonnonystävin Galleriassa lokakuussa, 3 viikkoa. Galleria oli auki kolmena päivänä viikossa. Kuvat olivat aikaisemmin otettuja susikuvia, eivät ole olleet aikaisemmin missään esillä. Ihmisiä oli käynyt ja kuvat kiinnostanut käymään n. 200 katsojaa. Itselle mieleen jääneitä kuvausmatkoja oli kevät talvella kun näin 7 suden lauman, talviunilta herännyt arka uroskarhu ja kesällä sain kuvattua ahman jolla oli silmä poissa. Ilmeisesti tappelussa loukkaantunut. Maisemakuvausten osalta oli kesällä Bengtskärin majakka käynti. Kuvausmatkoja tuli tehtyä enimmäkseen alkuvuodesta, keväällä muutimme asumaan Helsinkiin joten kuvausmatkat pitenivät ja vaati aina samalla mökillä olemisen, viimeinen tämän vuoden kuvausmatka oli marraskuun lopulla susille. Alla muutamia kuvia vuodenalusta alkaen.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s