Maakotka

Maakotka 3.12.2019 Utanen

Maakotka talvisessa maisemassa on ollut alkutalven aikana kuvausmatkan tavoitteena useita vuosia Oulangassa tai Utasella olevissa kuvauspaikoissa. Tämän päivän kuvasin ja seurasin neljän maakotkan päivä tapahtumia yksin kuvauspaikkalla mistä muutama kuva tässä mukana. Kuvaaminen alkoi aamusta ja jatkui iltapäivään pieniä taukoja oli kun kotkat pitivät tavanomaisia istuntojaan lähialueen istumapuissaan näkösällä ja osan aikaa poissa näkökentästä ja kuvaussuunnasta.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s