Ahma / Erätalouspäivä

Ahmankuvausmatka ja Erätalouspäivään osallistuminen Lieksan Kontiovaarassa 17.8.2019, missä luentopohjaisia esitelmiä sekä kalastus- ja luontomatkailuaiheisia. Luennoitsijat olivat Itä-Suomen yliopistosta, Metsähallituksesta, LUKE:sta ja toimittajan ajatuksia (Ismo Tuormaa), metsäluontobiotalouden puristuksesta.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s