Ahma / Erätalouspäivä

Ahmankuvausmatka ja Erätalouspäivään osallistuminen Lieksan Kontiovaarassa 17.8.2019, missä luentopohjaisia esitelmiä sekä kalastus- ja luontomatkailuaiheisia. Luennoitsijat olivat Itä-Suomen yliopistosta, Metsähallituksesta, LUKE:sta ja toimittajan ajatuksia (Ismo Tuormaa), metsäluontobiotalouden puristuksesta.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Kuopio. Itse oppinut valokuvaaja Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s