Susia, alfapari ja pennut

29.8.2019 Wildlife Safaris Finland Kuhmo.

Susien kuvausta iltahetkellä perhelaumasta, joka koostui seitsemästä sudesta. Pentuja oli tällä susiparilla viisi. Kaksi oli muita pentuja suurempia ja väritykseltään valkoisempia kuin kolme muuta pentua. Aika harvinaista, että pääsee tällaiseen tilanteeseen ja saa kuvattua koko lauman, ja seurata perhelaumassa susien käyttäytymistä. Illan hämärtyessä, ennen pimeän tuloa, sai kuunnella vielä koko lauman ulvontaa ja haukahtelua tyynessä illassa.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s