Petojen kesä

4.9.2019 Petojen kesäkuvaukset ovat nyt takana ja ollaan menossa jo syyskuussa. Kesän aikana, kesä- ja elokuussa, tein kuusi kuvausmatkaa, joista kaksi oli kestoltaan yön yli kestäviä. Kuvia tuli otettua 4950 raw -kuvaa. Mieleen jäävimmät kuvaushetket yleensä ovat ne kun pääsee ottamaan pentukuvia. Niin myös tänä kesänä kun kuvasin kolmea karhunpentua ja viittä sudenpentua niiden omassa ympäristössä sekä iltayön karhukuvaus sinistä taivasta vasten. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä kesä petokuvauksessa vaikka heinäkuu jäikin väliin tänä vuonna.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s