Talventuloa

8.10.2019 Wildlife Safaris Finland, Kuhmo

Lokakuussa saatiin jo ensilumi osaan maatamme ja lunta on sadellut myös itäiseen Suomeen ja Kainuuseen paikoin useampana päivänä. Pysyväksi tuskin lumi vielä jää itäiseen Suomeen nyt lokakuun toisella viikolla. Lumi onkin jo sulamassa pois, vaikka nyt taas vähän talvi yrittää saada otetta ja satelee hiukan lisää lunta ollessani kuvaamassa sumussa ja lumisateessa susia iltahetken.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s