Vuosi takana blogissa

Vuosi nyt kulunut jo blogin pidossa ja vuoden aikana tuli tehtyä kuvausmatkoja 22. Kuvia tullut myös runsaasti Suomen eläimistä ja linnuista . Ollut siis aika onnistunut vuosi ja kauan yritetyt lumikuvat sudesta tuli nyt myös kuluneen vuoden aikana kuvattua. Tänä vuonna kevät talvella alkanut pandemia ja sen torjuntaan tähtäävät suositukset / rajoitukset tekivät kevään ja alkukesän kuvaamisen aika hiljaiseksi käyntien suhteen. Tulikin vietetty tavallista enemmän kevään ja alkukesän aikana ”mökkielämää” ja kuvattua siellä aikaisin muuttannutta kansallislintumamme jäälle ja veteen. Muutamia kuvia alla vuoden aikana kuvatuista eläimistä ja linnuista.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s