Petojen metsä

27.9.2020 Wildlife Safaris Finland

Lämpimät sää jatkuvat syyskuun lopulla ja se mahdollisti myös petojen kuvaamisen inhimillisissä olosuhteissa. Kuvaajalle ei tule kylmä vieraaksi kuvauskojuuun mutta ei myöskään liian lämmin, kuvausaika petojen liikkuessa lyhyt ajoittuen iltapäivään hämärän tuloon saakka. Iltapäivän ja illan aikana karhu oli dominoivana alku pelokkuuden väistyttyä petojen metsässä. Suden liikkui myös mutta väistivät karhua aina sen liikkuessa metsässä. Toki karhu olikin koko luokkaa XXL. Ilta meni nopeasti seuraten ja kuvaten karhun ja susien liiketta metsässä ja sen reunasta alkavalla suolla.

Tekijä: Kari Rossinen

Kotipaikka Helsinki. Itse oppinut valokuvaaja. Valokuvannut Suomen petoeläimiä, lintuja vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen harrastanut valokuvausta jo 1975 alkaen. Nykyisin kuvaan Canonin valmistamilla tuotteilla.

3 thoughts

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s